Меню за влюбени
Свети Валентин - 14 февруари
Основни ястия
10.Задушена телешка пържола с гъби
Десерти
Шоколадова лава – шоколадово суфле
Поширани круши с шоколад
Портокалово тирамису в чаша
Портокалов крем брюле – нежен яйчен крем с портокалов аромат
”Червено кадифе”- сладкиш със сирене крема
Крем сабайон с ягоди – ароматен яйчен крем
Ягодов сладкиш с крем и сметана
Лимонов чийзкейк с шоколадова глазура
Свети Валентин - 14 февруари
Предястие
Основни ястия
Десерти
Шоколадови ягоди - много лесно, вкусно и ефектно
Шоколадова лава – шоколадово суфле
Поширани круши с шоколад
Портокалово тирамису в чаша
Портокалов крем брюле – нежен яйчен крем с портокалов аромат
”Червено кадифе”- сладкиш със сирене крема
Крем сабайон с ягоди – ароматен яйчен крем
Ягодов сладкиш с крем и сметана
Лимонов чийзкейк с шоколадова глазура
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Благодаря ви! Можете да задавате въпроси към рецептите.